Erkekler Nasıl Tahrik Olur Sorusuna Alternatif Yanıtlar

  

Erkekler Nasıl Tahrik Olur Sorusuna Alternatif Yanıtlar

Erkeklerin haz duydukları ve keyif aldıkları şeyleri bilmek onların nasıl tahrik olduklarına dair bilgileri de içeriğinde barındırmaktadır. Bu noktada erkeklerin tahrik olabileceği zaman dilimini iyi bilmek önemli olmaktadır.

Esasında erkeklerin seks için en uygun oldukları dönem genellikle sabahın ilk saatleridir. Zira sabahın ilk saatlerinde dingin bir vücut yapısına sahip olan erkekler performans olarak da çok daha etkileyici olmaktadır.

Bundan dolayı erkekler nasıl tahrik olur sorusuna etkili bir yanıt vermek için, zamanlamanın doğru yapılması önemli olmaktadır. Gün içerisinde hemen hemen bütün erkekler çeşitli aralıklarla seksi düşünmektedir.

Erkeklerin en çok seks düşündükleri zaman dilimi söz konusu olduğunda, bu zaman diliminin sabah saatleri olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Erkekler, yeni uykudan uyandıkları anda fizyolojik olarak da sekse en hazır oldukları dönemi yaşamaktadır.

Zira bu zaman diliminde erkeklerin testosteron hormonları en yüksek seviyeye ulaşmaktadır. Bu nedenle erkekler nasıl tahrik olur sorusu çerçevesinde erkeklerin sabah saatlerinde tahrik olması çok daha kolaydır şeklinde bir yanıt vermek mümkün olmaktadır.

Erkeklerin en çok ilişkiye girmek istedikleri zaman dilimi sabah saatleridir. Zira sekse en hazır olduklarını hissettikleri anlar da sabah saatleridir. Bundan dolayı sabah uyanma saatini biraz erkene alarak, erkeğinizi tahrik etmeniz mümkün olmaktadır. Erkeğinizi öperek uyandırmanız ya da uyandıktan hemen sonra birkaç küçük numara yapmanız onun anında harekete geçmesine neden olacaktır. 

Yumuşak Dokunuşlarla Erkekler Nasıl Tahrik Olur?

Erkeklerin vücut anatomisi, esasında oldukça basit bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı erkeğinizin bedenine hafif ve yumuşak dokunuşlarda bulunmuş olmanız, onların tetiklenmesinde etkili olacaktır. Ayrıca kendi beden sıcaklığınızı erkeğinize hissettirmiş olmanız da erkekler nasıl tahrik olur sorusunun yanıtı niteliğindedir.

Bu doğrultuda erkeğinizin hangi noktalarına nasıl dokunmayı bilmeniz önem kazanmaktadır. Zira erkeklerin bazı bölgeleri onların tahrik olmasında son derece etkili olmaktadır. Bu noktada erkeğinizin nerelerine dokunulmasından hoşlandığını bilmek için deneme yanılma yoluna başvurmak gerekmektedir.

Zira her erkeklerin etkilendiği noktalar farklılık gösterebilmektedir. Erkekler nasıl tahrik olur sorusu çerçevesinde aşağıdaki bölgelerin erkekleri tahrik ettiğini söylemek mümkündür:

Boyun ve ense bölgesi

Dudaklar ve kulaklar

Diz arkası ve göbek bölgesi

Göğüs bölgesi ve bacak arası

Sıralanan bu bölgeler erkeklerin tahrik olmalarını son derece kolaylaştıran bölgelerdir. Ancak erkeklerin bireysel farklılıklarından kaynaklı olarak etkilendikleri vücut bölgelerinin farklılık gösterdiğini de söylemek mümkün olmaktadır.

Kokular Eşliğinde Erkekler Nasıl Tahrik Olur?

Erkekler koku hassasiyeti yüksek olan varlıklardır. Bundan dolayı kokulardan çok fazla etkilemektedirler. Erkeğinizi baştan çıkartmak için onları baştan çıkartacak kokuları tercih etmek önemli olmaktadır.

Bu noktada erkekler nasıl tahrik olur sorusunun yanıtlarından birisi de kokulardan tahrik olur şeklinde verilebilmektedir. Zira kokular erkeklerin tahrik edilmesine etki eden en önemli unsurların başında yer almaktadır.

Bu doğrultuda yapılan araştırmalar göstermiştir ki, erkeklerin büyük bir çoğunluğu kokulardan tahrik olabilmektedir. Bundan dolayı kadınların koku seçerken oldukça hassas bir şekilde dikkat etmeleri şart olmaktadır. Bunun yanı sıra sık bir şekilde kadınların kokularını değiştirmeleri asla önerilmemektedir.

Erkekler nasıl tahrik olur sorusu çerçevesinde kokulardan etkilendiği yanıtını vermiştik. Peki erkekler hangi kokulardan tahrik olur? Bu doğrultuda yapılan araştırmalar neticesinde erkeklerin en çok lavanta çiçeği kokusundan etkilendiği gözlenmiştir.

Bunun yanı sıra bal kabağı kokusunun da erkleri etkilediğini söylemek mümkün olmaktadır. Bahsi geçen bu iki koku karışımlarının erkeklerin cinsel isteklerini yüzde 40 oranında arttırdığı iddia edilmektedir.

Bu noktada yatağınıza girmeden hemen önce vücudunuzun belirli kıvrımlarına bu kokudan sürmek erkeğinizin tahrik edilmesini sağlamaktadır.

Sözler Üzerinden Erkekler Nasıl Tahrik Olur?

Erkekleri hoş bir ses tonuyla etkilemek mümkün olmaktadır. Beklenmedik bir zaman diliminde erkeğinizin kulağına fısıldayacağınız baştan çıkartıcı sözler, onu yeterince tahrik etmeye yetecektir. Onu ne kadar istediğinizi, nasıl arzuladığınızı söylemeniz erkeğinin tahrik olmasını sağlamaktadır.

Erkekler nasıl tahrik olur diye soran kadınlar için, etkileyici sözleri yine etkileyici bir ses tonuyla söylemek önemli olmaktadır. Zira sözler erkeğinizin bir anda alevlenmesini sağlayacaktır. Böylece tahmin ettiğinizden çok daha kısa bir süre içerisinde erkeğinizin tahrik olduğunu göreceksiniz.

Bu noktada eşinize sözlü olarak onu ne kadar çok istediğinizi söylemeye çekiniyorsanız; telefon mesajları harika bir seçenek olarak karşınıza çıkacaktır. Cep telefonundan yaramazlık içeren bir mesaj, ardından etkileyici birkaç sözcük, erkeğinizin harekete geçmesini sağlayacaktır. Bu şekilde bir etkileyici mesaj sonrasında erkeğiniz hem şaşıracak hem de baştan çıkmış olacaktır.

Görsellikten Erkekler Nasıl Tahrik Olur?

Kadınlar için de erkekler için de görsellik tahrik ediciliği yüksek bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı erkekler nasıl tahrik olur sorusuna yanıt niteliğinde cevaplar verirken, erkekler giysilerden de tahrik olur cevabını da bilmek gerekir.

Erkeğinizi tahrik etme noktasında en isabetli bir şekilde giysi tercih etmek önemli olmaktadır. Mini bir etek ya da büyük bir elbise erkeğinizin tahril olmasını sağlayabilmektedir. Bunun yanı sıra etkileyici bir iç çamaşırının seçilmiş olması, erkeğinizin etkilenmesini sağlayabilmektedir.

Üzerinizdeki kıyafetle ilgili olarak oturup kalkarkenki hareketleriniz dahi erkeğinizi etkileyebilecek bir özelliğe sahip olabilmektedir. Bunun yanı sıra seksi hareketlerle partnerinizin gözlerinin içine uzun uzun bakmak, onun tahrik olmasını sağlayacaktır.

Böylece hem sizin bedeniniz sekse hazır hale gelmektedir, hem de erkeğiniz sevişmeye hazır hale gelmektedir. Zira bu sayede vücudunuzun salgıladığı hormonların fark edilmesi oldukça hızlı bir şekilde mümkün olacaktır.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder