Erkekler Ne İster, Bu 8 Detay Erkekleri Anlamanızı Sağlayacak

Erkekler Ne İster, Bu 8 Detay Erkekleri Anlamanızı Sağlayacak

Erkekler takdir edilmek isterler

Nasıl ki kadınlar için iltifat önemli bir moral kaynağı ise erkekler için de takdir edilme arzusu son derece önemlidir. Erkekler ne ister açık ve doğrudan yapılan övgüler karşısında biraz sıkılabilirler. Onlara yapılacak övgüler satır aralarına sıkıştırılmalı, belli bir doz gözetilerek yapılmalıdır.  Biraz övgü karşısında yelkenleri indirmeyen erkek neredeyse yok gibidir.

Erkekler özgür olmak isterler

Günlük yaşamda “kadının köleleştirilmesi” kavramı yaygın olmakla birlikte asıl köle haline getirilenler erkeklerdir. Nereye gittikleri, ne iş yaptıkları hatta ileride ne yapacakları da sürekli sorgulanmaktadır. Soru bombardımanı altındaki erkek biraz soluklanmak ve rahat nefes almak için serin bir gölgelik aramaktadır. İşte bu serin gölgelik bir kadının yanıdır. Erkek ile sohbet etmek onu sorgulamaktan daha etkilidir. Çünkü sorgulamak içe kapanmaya neden olur, sohbet etmek ise iletişimi güçlendirir.

Erkekler bakımlı ve şık kadınlarla birlikte olmak ister

Her ne kadar erkekler günlük konuşmalarda ruh güzelliğinin dış güzellikten çok daha önemli olduğunu ifade etseler de bu doğru değildir. Çünkü erkeklerin bakımlı ve şık kadınlardan hoşlandıkları herkesçe bilinir. Aslında onlar da ruh güzelliğine değer vermediklerini çok iyi bilmektedir. Yaptıkları konuşmalar ise sadece “masalsı sözlerden ibaret”tir. Erkeklerin gözlerini alamadıkları kadınlar her zaman bakımlı ve şık kadınlardır. Yani erkeğin kalbini kazanmak için önce gözlerine hitap etmek gerekir.

Erkekler ne ister , kendilerini dinlemeyi bilen kadınlarla birlikte olmak ister

Erkeklerin yalnızlıklarını paylaşacak kadınlar onların biricik aşkları haline gelir. Çünkü erkekler belli etmeseler de oldukça yalnız kişilerdir. Etraflarında onlara kişi olsa bile yalnızlıklarını paylaşacak dostlardan mahrumdurlar. Kadın erkeğin bu yalnızlığını paylaşır ve onunla yakın dostluk kurarsa onun biricik aşkı haline de gelebilir.

Erkekler, kadınların yük değil yoldaş olmalarını isterler

Toplumumuzda erkeklerin bir kısmının evlilikten korkma sebebi kadınların onları sorumluluğa boğacaklarından korkmalarıdır.  “Niçin evlenmiyorsun?” sorusuna “Birisini başıma ne diye bela edeyim ki” şeklinde cevap verirler.   Kadınlar, kendi hayatlarının hâkimi olup yaşamlarını bizzat kazanmadıkça bu sorunun böyle devam edeceği açıktır. Erkekler kadınlar için ” Bana sıkıntı vermesin, benimle hayatı paylaşsın.” ifadelerini kullanırlar ki bu son derece doğru bir ifadedir. Kadınlar kendilerini erkeklerin bakmak zorunda oldukları bir varlık olmaktan çıkarmalı ve hayatta kendi kendilerine yetmeyi öğrenmelidirler. Erkekler de özgüven sahibi olan ve başarılı kadınları severler.

Erkekler kendilerine güvenilsin isterler

“Sen yapabilir misin ki, başkasını çağıralım mı, asla beceremezsin…” gibi ifadeler erkeklerin en fazla nefret ettikleri cümle kalıplarıdır.  Erkeklerin yetenekleri ne olursa olsun onlara sonsuz güç sahipleriymiş gibi davranın. Çünkü bir konuda zayıf olmak erkek egosunun kaldıramayacağı bir durumdur. Elbette ki insanların bilgi ve becerileri farklı farklıdır fakat siz erkeğin güçlü olduğu yönleri öne çıkarmaya bakın.  Siz ona güvendiğinizi gösterdikçe o sizi daha çok sevecektir.

Erkekler kendileriyle benzer hobileri yapan kadınlardan hoşlanır

Erkekler hobilerini icra ederken son derece mutlu olurlar. Çünkü erkekler hobilerini yaparken özgüven tazelerler ve sıkıntılarını bir nebze de olsa unuturlar. Ayrıca erkekler kiminle güzel hobiler icra ediyorlarsa kendilerini onlara daha yakın hissederler. Bu gerçeğin farkında olmak ve erkeğin hobilerine ortak olmak kadınların aşk yaşamını renklendirir.

Erkekler zeki kadınlardan hoşlanır

Zeki kadınlar erkeklere diğer kadınlardan çok daha çekici görünür. Çünkü zeka kadına en fazla yakışan özelliklerden biridir.

Bazı kadınlar sahip oldukları zekayı ve yeteneklerini sergilemekten çekinir. Halbuki bu konuda mütevazi olmamak gerekir. Kadın sahip olduğu olumlu özellikleri erkeğe sunarak onun kalbini çalmayı becermelidir. Unutmamak gerekir ki aşk yaşamı her şeyden önce bir “sunum”dur. Kadın bu sunumu yaparken en iyi özelliklerini erkeğe göstererek kendisini kabul ettirecektir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder