AHŞAP MERDIVEN İMALATI

Firmamız 2010 yılından bu yana aktif bir şekilde hizmet vermekte olup profesyonel kadromuz ile her geçen gün yeni teknikler ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. Firmamız kurulduğu günden bu yana ahşap merdiven sektörü içinde başarılarını geliştirerek yoluna devam etmiş olup müşteri memnuniyeti sağlamak en önemli prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Firmamız ahşap merdiven imalatının yanında ağaç ham maddeli ahşap kapı ve doğrama ürünleri ile de müşteri memnuniyetini sağlama prensibini sürdürmektedir.
            Firma olarak öncelikle hizmet talep eden şahıs ya da firmaların talebi doğrultusunda araştırma yaparak hizmetin doğru ve en kaliteli şekilde sunulmasını sağlamaktayız. Ayrıca ödeme kolaylıkları ve en uygun fiyatla kaliteyi taşıma yöntemimiz sayesinde memnuniyeti en üst kademelere çıkarma eğilimindeyiz.
            Firmamız Tarafından Üretilen Ahşap Yanaklı Merdivenler
            Firmamız tarafından birinci kalite ahşap malzeme ile ahşap merdiven imalatları yapılmakta ve imalatın alanına montajı da yine firmamız içindeki teknik personellerimiz vasıtasıyla gerçekleştirilmektedir. Son yıllarda oldukça fazla talep gösterilen ahşap yanaklı merdivenler de firmamız tarafından imal edilmekte olup talep edilen ölçü ve özelliklere sahip imalat yapılabilmektedir.
            Öncelikle talep sahibi müşterinin ahşap yanaklı merdivenler için öngördüğü alan teknik ekibimizden incelenerek en uygun ebat ve özelliklere sahip merdiven imalatının yapılması sağlanmaktadır. Bu sayede müşterinin öngöremediği bazı detaylarda ziyarette bulunan teknik ekibimiz tarafından yerinde tespit edilerek bir alt yapı oluşturulmaktadır. Müşteriye elde edilen detaylar doğrultusunda teknik ekibimizce yapılması ön görülen ahşap yanaklı merdivenler şematik olarak oluşturularak açıklanmaktadır. Bu sayede talep sahibi müşteri merdiveni detayları ile beraber uygulama alanında canlandırma olanağı yakalamaktadır. Firmamız teknik ekip kadrosu ile randevular doğrultusunda çalışmakta olup gün içinde iletişim telefonları ve e-mail yoluyla talep sahiplerinin taleplerine anında cevap verebilmektedir.
             Ahşap Yanaklı Merdivenlerin Avantajları Nelerdir?
            Ahşap yanaklı merdivenler son yıllarda oldukça çok tercih alanı bulmakla beraber modern tekniklerle üretilen bir merdiven cinsidir. Ahşap merdivenler eşya taşıma kolaylığı sağlamasının yanında geniş bir alana monte edildiği takdirde iniş çıkış kolaylığını da sağlamaktadır. Çok sayıda iş yeri ve dubleks evde sıklıkla tercih edilen ahşap yanaklı merdivenler aynı zamanda korkuluk imalatında kullanılan krom malzeme ile oldukça uyum içinde kullanılabilmektedir. Bunun yanında cam korkulukların ahşap yanaklı merdivenlere montajı oldukça rahat yapılabilmekte olup bu nedenle de çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.
            Ürünün geniş renk yelpazesi ile sunulabilmesi ve firmamızın bu renk yelpazesini bünyesinde barındırması da kullanıcılar tarafından tercih edilmesine neden olmaktadır. Tüm bunların yanında firmamız ahşap boya konusunda su bazlı boyaları tercih etmekte olup sağlık açısından zararlı bileşenlerin bu alana gelmesi de engellenmektedir. Sağlık açısından da zarar vermeyen üretim modeli sayesinde ahşap yanaklı merdiven uygulamalarını çok sayıda ev ve iş yerine uygulamaktayız. Ayrıca çocuklu aileler için koruma kapısı imalatlarımızda bulunmakta olup merdivenin başladığı noktada ve bittiği noktada olmak üzere iki adet üretilerek monte edilmesi de firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder