Temizlik Hizmetlerinde Seçenekler Neler


Deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından ifa edilen temizlik hizmetleri mekan farklılıklarına göre çeşitlilik arz etmektedir. Başta ofis temizliği olmak üzere birçok farklı yapıda talep edilen hizmetler için telefon ve internet aktif olarak kullanılabilir. Kat sayısına ve talebe göre kaç kişilik bir ekibin oluşturulacağı önceden belirlenebilir. Tamamen randevu sistemi ile çalışılmaktadır. Çalışmalardan memnun kalanlar haftalık ve aylık periyotlarda temizlik hizmetlerinden yararlanabilir.
  İlk Seçenek: Ofis Temizliği
  Ofis temizliği en çok tercih ve talep edilen hizmetlerin başında gelmektedir. Misafirlerin ağırlandığı özel bölümler titizlikle temizlenir. Mesai saatlerinde dahi personeller sessizce çalışarak ofis içinde rahatsızlık vermemektedir. Girilmemesi gereken yerler belirtildiği takdirde bu alanlara giriş yapılmamaktadır. Kullanılan temizlik malzemeleri tamamen üstün performans sağlayan, kaliteli ürünlerden seçilmiştir. İsteyenler ofislerin kapalı olduğu Cumartesi ve Pazar günleri de temizlik hizmetleri için randevu talep edebilir.
  Fabrika Temizliği Hizmetleri
  Bir diğer hizmet kolu fabrika temizliği adı ile lanse ediliyor. Ağır metallerin ve makinelerin tamamen hijyenik hale gelmesi için özel malzemeler ve temizlik materyalleri kullanılmaktadır. Bu alanda aktif olarak kullanılan makinelerin temizlenmesi ile beraber iş sağlığı ve güvenliği de ön planda tutulmaktadır. Her türlü üretim tesisleri ve fabrikalar için standart ücretler belirlenmiştir. Dileyenler yıllık bir anlaşma imzalayarak belli başlı periyotlarda fabrikaların temizliğini kalıcı hale getirebilir.
  İnşaat ve Hastane Temizliği Hizmetleri
  İnşaat temizliği genel olarak kişisel bazda ele alınmayacak kadar teferruatlı bir süreçte ele alınmaktadır. Bu nedenle profesyonel kademede verilen temizlik hizmetleri kişi ve kurum bazında talep edilmektedir. Ek olarak yenilenen ve restore edilen evlerin ardından da aynı hizmetlerden faydalanmak mümkündür. Tüm kaba temizliklerin yanı sıra süpürme ve silme gibi işlemler de tercih edildiği takdirde uygulanmaktadır. Bir diğer seçenek ise hastane temizliğidir. Hem insan hem de çevre sağlığı açısından sürekli temiz ve hijyenik olması gereken hastanelerin derinlemesine temizliği bu alanda sertifikalı kurumlar tarafından yapılıyor. Tüm mikroplar özel ve onaylı deterjanlarla arındırılır. Bu alanda özel eğitilmiş olan personeller ekstra dikkat göstermektedir. Hastane yetkilileri temizliğin sona ermesinden sonra gerekli kontrolleri yapabilir, üstünden geçilmesi gereken yerleri belirtebilir.
  Ev Temizliği Seçenekleri
  Günümüzde ofis temizliği ile beraber en çok tercih edilen hizmetlerin başında ev temizliği gelmektedir. Bunun içinde perdelerin, koltukların ve halıların yıkanması da yer almaktadır. Tüm dolaplar ve odalar talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda kademeli ve derinlemesine olarak temizlenir. Apartman daireleri dışında, yazlıklar ve müstakil evler de aynı hizmetin içerisinde yer alıp fiyat farklılıkları olabilmektedir. Kendi içerisinde ikiye ayrılan seçeneklere sahiptir. Dolu evlerin dışında boş evlerin temizliği için de telefon ve internet üzerinden irtibata geçilebilir. Tadilat sonrası ev temizliği de tamamen eğitimli ve deneyimli personeller tarafından yapılmaktadır. İndirimli olan ev temizliği fiyatları her bütçeye uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder