Saç Simülasyonu Yöntemiyle Doğal Görünüm

            Bugüne kadar sürekli dermatolojide saç bakım yöntemlerine yönelik birçok tıbbi çalışmalar yürütüldü. Ancak yürütülen hiçbir çalışma kişileri memnun etmeye yetmedi. Memnun etmemesinde de deneyenler aslında haklıydı. Yapılan tüm saç ekim yöntemleri hem yapay bir yöntemdi hem de saç diplerinde akıl almaz kaşıntılara yol açan yaralara ve değişik saç derisi hastalıklarına yol açmaktaydı. İşte tüm bu hastalıklar nedeniyle saç simülasyonu adıyla bilinen bir yöntem geliştirilerek hastaların hem eski saçlarına kavuşmaları sağlanmakta hem de tamamen doğal bir görünüm meydana getirilmektedir. Böylelikle kullananların kesinlikle memnun kalabilecekleri doğal bir saç çıkarma yöntemi oluşturularak tamamen farklı unsurlarda saç simülasyonu oluşturulmaktadır.
  Kimlere Uygulanabilir?
            Saç simülasyonu uygulaması herkese uygulanabilmektedir. Bunun herhangi bir cinsiyet, yaş kısıtlaması bulunmaması da onu diğer saç ekim yöntemlerinden ayıran belli başlı öne çıkan özelliğini oluşturmaktadır. Bu yöntemin bu denli geniş alanlara yayılarak kullanılması da elbette onu diğerlerinden ayıran temel ayırıcı yönlerinden birisidir.
  Nasıl Uygulanmaktadır?
            Saç simülasyonu için öncelikle kişinin saçından belirli örnekler alınmaktadır. Özel mikropigment adı verilen iğnelerle ağrısız sızısız bir saç teşhisi yapılarak tamamen öne çıkan bir işlemi yansıtmaktadır. Bu iğne ile kişinin saçından alınan örnek laboratuvarda incelenerek ne zamanda bir çıktığı, çıkma aralığı ve büyüme hızı gibi tüm yönleriyle incelenerek, saçın biyolojik yönleri hakkında bilgi sahibi olunmaktadır. Bu özellikleri teşhis edildikten sonra yeni çıkacak saç tellerinin de aynı özellikte çoğalması için uzman tarafından klonlama işlemi yapılarak saç telinin doğal olarak sürekli doğal metabolizmasını bozmadan çoğalması böylece sağlanmaktadır. Bu da saç simülasyonu nedir diye soranların meraklarını gideren en temel özelliklerden birisini oluşturacaktır.
  Seans Aralığı
            Saç simülasyonu yönteminin sağlamış olduğu tekniklerle doğal saç görünümü verilmesi genellikle tek seansta 1,5-2 saat aralıklarında tamamlanmaktadır. Ancak bu kişiden kişiye de değişebilen bir süreci meydana getirdiği için daha fazla ya da daha az bir zaman dilimini de alabilecektir. Ayrıca saç simülasyon fiyatları bakımından her kişinin saç deformasyonu ve kayıpları kişiden kişiye göre farklılık gösterdiği için net bir miktarın belirtilmesi mümkün değildir.
            Tüm bu yönler dikkate alındığında ayrıca saçların sadece saç ekimi için mi saç simülasyonuna başvurulduğu sorusu sorulmaktadır. Elbette hayır, saçlarını şekillendirmek isteyen hemen hemen herkes saç gölgeleme adı verilen teknikler kullanarak anında diledikleri şekilde farklı saç şekillerini de elde etmektedirler. Elde etmiş oldukları bu farklı saç şekillendirme teknikleriyle tamamen zarif bir görünüm kazanabilmektedirler. Tüm bunların dışında kısa saç kesimi, saçların dalgalı veya düz hale getirilmesi gibi yöntemler için de sıklıkla saç dövmesi olarak bilinen bir yöntem uygulanmaktadır. Görüldüğü üzere tüm bu yöntemler tarafından da birbirinden oldukça farklı saç şekillendirme yöntemlerinin kullanılarak tüm bu halleriyle sıra dışı özelliklerde yeni saç kökleri oluşturdukları hemen adlandırılabilir özelliklerdir.  Not: İnternet sitemizden yazılan tüm yazılar profesyonel kişiler tarafından yazılmakta
Olup bilgileri dışında hata yapılma ihtimali vardır. Tüm yazılar seo çalışmaları doğrultusunda
yapılmaktadır. Tüm merak ettiğiniz sualler için 444 26 17 den uzman ekibimizden bilgi
alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder