Hayvan Serinletme Sisteminde Etkin Çözüm

            Tıpkı insanlarda olduğu gibi hayvanlar da normalin üstüne çıkan sıcaklık ve nemde, fiziksel olarak büyük bir zorluk yaşarlar. Üstelik besili hayvanların bünyeleri insanlara göre çok daha hassas olduğundan dolayı, kısa süre içerisinde telef olma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirler. Sıcaklık ve nem ile başa çıkma adına iç mekanizmaya sahip olmadıkları için üretim hattında arzu edilen verim sağlanamaz. Bu yüzden fog nozzle sistemleri hayvanların ideal bir ortamda rahatça ve kontrollü bir şekilde yetişmesine olanak verir. Daha yüksek verimle arzu edilen kotanın üzerine çıkma şansı veren mist system, aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar ve daha düşük bütçelerle hayvanlar için en etkin ortamın yakalanmasına olanak verir.
  Hayvan Soğutma Konusunda En Etkin Çözüm
            Farklı türlerdeki besili hayvanların doğru bir verim altında yetiştirilmesi için, mutlaka nem ve sıcaklık açısından uygun ortamın elde edilmesi gerekir. Tabii bunu günümüze klimalandırma ya da diğer havalandırma sistemleriyle gerçekleştirmek mümkün değildir. Doğru dengenin yakalanmaması nem ve sıcaklık açısından hayvanların veriminin düşmesine, telef olma durumu ile karşı karşıya kalmasına neden olur. Bu yüzden etkin bir çözüm sunan high pressure fogging system ürünleri, hayvanlarınızın farklı mevsimlerde ısı dengesinin yakalanmasıyla güven içinde yetiştirilmesine olanak veriyor. Bu konuda imalat hattından kurulum ve montaj anına kadar sizlere profesyonel hizmet sunmaktan gurur duyarız. Üretim alanına gelerek gerçekleştirdiğimiz keşif sayesinde, uzman kadromuzla en doğru yere kurulumu sağlamaktayız. Böylece su püskürtme yolu ile yayılan basınçlı buhar etkisi sayesinde sıcaklık her noktada eşit düzeyde bir denge yakalar.
  Hayvan Yetiştiriciliğinde Uygun Ortamı Yakalamak İçin En Etkin Rol
            Hayvan yetiştiriciliği konusunda mutlaka ortamın ideal bir nem ve sıcaklık uygunluğunu yakalamasının önemi çok büyüktür. Eğer bu durum gerçekleşmezse hayvanlar kusma, doğum komplikasyonları; uyuşuk davranışlar sergileme gibi negatif etmenleri ortaya çıkarır. Üstelik ısı ile doğrudan bağlantılı olan birtakım ölüm problemleri de meydana gelebilir. Hayvan üreticileri böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için, uluslararası standartlarda üretime gerçekleştirilmiş üst düzey teknolojik fog system ürünlerini artık yoğun olarak değerlendiriyor. Dünya çapında bu konuda öncü olan firmamız, sizlere hızlı teslimat ve çok uygun fiyatlarla en doğru havalandırma ile nemlendirme sistemlerini sunuyor.
  Yeni Nesil Yüksek Basınçlı Sis Sistemleri
            Arzu ettiğiniz kotada ve verimde hayvan yetiştiriciliği gerçekleştirmek, bu konuda üretkenlik ve konfor yakalamak için sis sistemleri adına hemen bizimle iletişim kurabilirsiniz. Yenilikçi anlayışımız ve satış sonrası servis hizmetimiz ile müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmaktayız. Doğru iş ahlakımız, bugüne dek elde ettiğimiz tecrübeler ve ideal çözümlerimiz ile; tüm üretim hattınızın nem ve sıcaklık açısından uygun bir denge yakalamasına olarak sunuyoruz. Hemen bizimle iletişim kurabilir ve greenhouse humidification sistemleri açısından en doğru çözümlere çok uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder