Erkekte Saç Bakımı

Yerine Getirilmek İstenen Eski Saçlar
                Yaşadığımız dönemde artık birçok erkeğin birçok bayan kadar bakımlı ve özenli olduklarını görmekteyiz. Bu durum aslın oldukça mutlu ve olması gereken bir durum olmuştur. Kadınların istek ve arzuları kadar çoğu erkeğin bu duruma oranla daha az ya da neredeyse yok gibidir. Fakat günümüz koşullarında artık kadınlar kadar erkeklerde bakımlarına gereken önemi vermektedir. Fiziksel görüntünün en başlı kurallarından biri olan saç ile konu detaylarını inceleyebiliriz. Birçok kadının en önem verdiği ve bakımı da oldukça güç olan saçlar çoğu insanların artık çileli kâbusları olmayı başlamıştır. Yanlış kullanılan saç bakım ürünler, çevresel kirlilikler maalesef zamanla saçlarımızı yenik duruma getirmiştir. Fakat bu durum en güzel yanı ise birçok şeyin çözümü olduğu gibi bununda bir çözümü vardır.
Erkeklerin Saç Problemleri
                Bayanlara göre erkeklerin saçları bakımından daha zorluk ve güçlük çektiklerini duyulmuş ya da görülmüştür. Yapıları gereği çoğu erkeğin saçları güçsüz ve dökülmeye daha elverişlidir. Bir de bu durumun üzerine kullanılan kimyasal bakım ürünleri ya da fiziksel problemler etkilenince erkeklerin bayanlara oranla daha çabuk saçlarını kaybettiklerini görmekteyiz. Bu durum ile karşı karşıya kalan beylerin çoğu saç ekimi yöntemini uygulamaya başlamışlardır. Çok ciddi bir operasyon gerektirmeyen saç ekimi işlemi oldukça kısa süreli ve az acılı bir şekilde tamamlanır. Ancak bu işlemi uygulan erkeklerin bir kaçında saç dökülmeleri ve boşluklar oluşturmaya devam etmiş olabilir. Bir nevi saç ekimine destek olan saç simülasyonu oldukça basit ve saç ekiminden sonra oluşabilecek olumsuz durumu etkilemek için kullanılan bir yöntemdir. Saçlarınızın daha kalıcı kalmasını ve uzun süreli bir yöntem olmasını amaçlamıştır. Birçok yerde saç simülasyonu nedirsorunun cevabı farklı şekilde tanımlansa da sonuç olarak etkili ve kalıcı saç ekimin destek tamamlayıcı olduğunu kabul etmek gerekir. Herkesin merak ettiği diğer bir konu ise de tabi ki saç simülasyon  fiyatıolacaktır. Çok ciddi rakamlar olmamakla birlikte 1000-4000 TL arasında bir rakam ifade edilmiştir.
Yapılan işlem
                Öncelikle bu uygulamanın saç ekiminden çok farklı olduğunu kabul etmeli ve ona göre işlem süresine devam edilmelidir. Bu işlemi uyguladıktan sonra birçok insanın gördüğü sonuç oldukça tatmin ve mutlu edici olmuştur. İşlem sonrasında bazı insanların saç gölgelemeişlemini de uyguladıklarını görüyoruz. Aslında tamamen birbirini tamamlayan işlevlerdir. Hangi işlem uygulanırsa uygulansın sonuçta yeni ve daha gür saçlara sahip olmamızı sağlamaktadır. Bu uygulama ise tamamen kimyasal renklendiriciler uygulanmadan saçın kendi renginde saç diplerine uygulanmasını ve doğal bir görünüm sağlamasını amaçlamıştır. Fakat birçok insan saç dövmesiile normal dövmenin içerisindeki maddelerin aynı olduklarını söyleseler de tamamen birbirlerin faklıdır. Çünkü diğer dövmeler zaman içerisinde renk değiştirme gibi problemler yaşatırken bu uygulamada uygulanan rengin aynı şekilde kalmasını sağlayan maddelerden üretilen bitkisel boyalar ile yapılmaktadır.
Yeni yöntem ülkemizde geliştirildi
                Oldukça benimsenmiş ve bir çok kişi tarafından kullanılmış olan saç simülasyonu geliştirilmiş ve altın iğneli saç simülasyonu ortaya çıkmıştır. Bunu da ülkemizde ki en büyük ve marka tesciline ilk sahip olan merkezin sahibi oluşturmuştur. Bu yöntem ile saç simülasyonu yeni bir boyut kazanmıştır. Çünkü kullanılan altın iğneler ile alerji olma imkanı sıfıra inmiştir ve daha doğal görünüm sağlanmıştır. Bunlar kullanılmadan önce de elbette ki dermatolojik ve ağır metal testleri uygulandıktan sonra sadece kendi merkezinden uygulamaya konulmuştur. Saçlarda ve vücutta bir sorun yaratmayan bitkisel özlü boyaları da bu merkezde kendi ürettiği ve B.C.N.T saç simülasyon boyaları ile sağlığınız ve saçlarınız hiç olmadığı kadar sağlıklı görünecektir.
                Uygulanma süresi en az 3, en fazla 5 saat sürmektedir ve işlem ardından hayatınızı kısıtlayacak dikkat etmeniz gerekecek bir durum ortada olmayacaktır.
                Not: Web sitemizden yazılan tüm makaleler profesyonel kişiler tarafından yazılmakta olup
bilgileri dışında hata yapılma ihtimali vardır. Tüm makaleler seo çalışmaları doğrultusunda

yapılmaktadır. Tüm merak ettiğiniz sorular için 444 26 17 den uzman ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder