Güvenilir Kalitede Hizmet Sunan Online Ödeme Wirecard

            İnternet teknolojisinin gelişerek yaygın bir kullanım alanına sahip olmasıyla birlikte alış veriş alışkanlıklarında da çok ciddi bir değişiklik meydana gelmiştir. Özellikle de tablet ve benzeri taşınabilir cihazlar vasıtasıyla internetin cebimize kadar girmesi, online mobil ödeme sistemlerinin önemini daha da arttırıcı bir etki ortaya koymuş durumdadır.
            Artık en basit ihtiyaçların dahi mobil ödeme platformları sayesinde kolaylıkla satın alınabilir olması, insan hayatına büyük bir kolaylık katmakla birlikte ciddi riskleri de beraberinde getirmiş durumdadır. Bu noktada online ödeme sistemlerinde güvenliğin maksimum düzeyde sağlanabilir olması büyük bir önem taşımaktadır. Türkiye'nin en güçlü alt yapıya ve yetkili online ödeme sağlayıcısı olma özelliği ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Wirecard sayesinde artık online ödemeleriniz daha da kolay bir hal almakla birlikte yüksek güvenirliliğe de kavuşmuş duruma gelmektedir.

  Sunulan Hizmetler
            Her cebe kadar girmiş olan durumda olan internet, yalnızca internetten web sayfalarına ve sosyal ağlara erişime imkan vermekle kalmamaktadır. Her türlü satın alma işlemlerinin de son derece kolay, hızlı ve güvenli bir ortamda yapılır olmasına imkan vermektedir. Güçlü ve yüksek hizmet kalitesiyle müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda online ödeme sistemleri sağlayan Wirecard, her geçen gün değişen ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılayabilecek şekilde kendisini geliştirmeyi aralıksız olarak devam ettirmektedir.
            Wirecard güvencesi ile yararlanabileceğiniz online ödeme seçenekleri arasında; e-para, sanal pos ve mobil ödeme ve hemen ödeme sistemleri yerini alıyor. Kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlayan mobil ödeme alışveriş sayesinde zamanınız artık size kalıyor.
  Sanal Pos Ödeme Sistemi
            Son derece kolay bir entegrasyon sağlanabilir olan sistem sayesinde her türlü kartlarda sadece tek çekim ve ya taksitli olarak ödeme alma olanağı bulunuyor. Sanal Pos kullanarak PCI DSS ile kart bilgilerini muhafaza edebilir, gelişmiş özellik barındırır durumdaki sahtecilik önleme hizmetinden güvenle yararlanabilirsiniz.
  E-Para Ödeme Sistemi
            Wirecard güvencesine sahip olan platformda mevcut bulunan kullanıcılarınız için sistem üzerinden para taşıma, kullanıcıların birbirleri arasında para transferi yapma ya da ihtiyaca göre alt bayilerinize gelir dağıtma gibi çeşitli sorulanın çözümünü e-para sistemi ile bulabilirsiniz.
  Mobil Ödeme
            Yalnızca cep telefonu numaranızı kullanarak hızlı ve güvenli bir biçimde ödeme alma imkanı elde edebileceğiniz ve en yaygın olarak tercih edilen ödeme sistemleri arasında yerini almaktadır. Bu sayede müşterilerinize herhangi bir karat ihtiyaç duymaksızın son derece hızlı ve yine son derece güvenli bir biçimde ödeme yapma imkanı sunuyor. Bu sistem sayesinde kısıtlı olan zamanınız size kalıyor.
  Hemen Ödeme
            Hemen ödeme seçeneği sayesinde mobil uygulamanız ve ya web siteniz olmasa da çok rahat ve güvenli bir şekilde ödeme alma imkanı elde edebiliyorsunuz. Bu sistem sayesinde ister müşterilerinizin cep telefonu numarasına ister e-mail. adreslerine gönderebileceğiniz link vasıtasıyla çok hızlı bir biçimde ödeme alma imkanına kavuşuyorsunuz.
  Neden Wirecard?

            Her konuda olduğu gibi online ödeme sistemlerinde de güvenlik önemlidir. Ayrıca kolay entegrasyon, avantajlı olan fiyat, hızlı ve güvenli ödeme büyük önem taşıyor. Bu bilinçle faaliyetlerini sürdüren bir online ödeme sağlayıcısı olarak faaliyet gösteren Wirecard, tüm müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder