BÜLENT GARDİYANOĞLU KİMDİR?

2012 yılında ilk kitabı ‘Evrenin İlahi Dili-Uyanış’, 2013 yılında ‘2 Tam Bir Tek’ ve Haziran 2014 te çıkardığı ‘KADIN Olmayı Hatırlamak’ , 2015'te çıkardığı Her Şey Hakikati Görmekle Başlar, 2016 yılında Mucize Şifa, 2017 yılında, Her Güne Mesajın Var ve 2018'de Gönül Gözü, kitapları yazarı, 19 Mayıs Kıbrıs doğumlu Bülent Gardiyanoğlu ilk, orta ve lise öğrenimini Kıbrıs’ta tamamlamıştır.
İstanbul Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Ana Bilim Sanat Dalı Bölümü’nü İnternet’e Bağlanabilen Buzdolabı projesi ile tamamlamıştır.
Bir çok özel sektör firmaları ile projeler üzerinde çalışmalar yapmıştır.
Hayatında yaşadığı iniş çıkışlar ve sıkıntılı dönemlerden sonra bunları neden yaşadığını araştırmak ve kendini bulmak için çeşitli kişisel gelişim eğitimleri almıştır.
Aldığı eğitimleri hayatına uyguladıkça değişimleri fark etmiş ve kendi geliştirdiği teknikleri çevresindeki insanlar ile paylaşmaya başlamıştır.
İki yüzden fazla canlı yayına katılmış, binlerce kişiyle bire bir seanslar yapmış ve üç yüz bin den fazla kişiye uluslararası birçok ülkede seminerler vermiştir. Brüksel, Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Fas ve Kuzey Kıbrıs’ta seminer ve atölye çalışmalarına devam etmektedir.
Bülent Gardiyanoğlu’nun tüm e-kitaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder