Vancouver Şehri

Kanada’nın kuzeyinde bulunan Vancouver şehri, ülkenin en büyük 3. şehridir. Eşsiz güzelliklere sahip olan bu kent, giden herkesi kendisine hayran bıraktırmaktadır. Vancouver’un en ünlü şeyi ise eşsiz fiziksel güzelliğidir. Karla kaplı dağlar ve masmavi denizi ile çevrili Vancouver şehri muhteşem bir yerdir. Bu güzel kentte güneş parladığında, gerçekten görülmesi gereken bir manzara oluşmaktadır.
Vancouver son zamanlarda yüksek yaşam standardı ile dünyanın üçüncü “yaşanabilir yeri” olarak seçilmiştir. Dünyadaki en temiz 10. şehir olarak kabul edilmektedir. Bu kente yaşamaya, gezmeye ya da eğitim görmeye gidecek kişiler asla pişman olmayacaktır. Günümüzde çoğu insan Vancouver'ın, kuzeyde yer alan dağları ve Pasifik Okyanusu arasında çarpıcı bir ortamda bulunması nedeni ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğu konusunda hemfikirdir. Kanada dil okulu eğitimi almak isteyen çoğu öğrenci, bu eşsiz güzellikleri görebilmek için Vancouver’a yerleşmek istemektedir.
KUZEYİN HOLLYWOOD’U
Vancouver kenti fiziksel güzelliklerinin yanı sıra aynı zamanda “Kuzey'in Hollywood'u” olarak da anılmaktadır. Kuzey Amerika'da bulunan şehir, Los Angeles'tan sonra televizyon yapımlarında ikinci, uzun metrajlı film yapımında ise üçüncü sırada bulunmaktadır. Bu nedenle de öğrencilerin ilgisini çekmektedir. Eğlence dünyasına hakim ve televizyondan zevk alan birçok kişi dil eğitimlerini almak için Kanada Vancouver’ı tercih etmektedir. Çünkü burada hem televizyon dünyasının içine girebilir hem de eğlenerek dil öğrenebilirler.
VANCOUVER’DA DİL EĞİTİMİ

Kanada Dil Okulu fırsatlarından yararlanmak isteyen birçok kişi, genellikle ilk olarak bu güzel kenti tercih etmektedir. Dört mevsim boyunca görkemli dağlar, ışıltılı okyanus, yağmur ormanları ve güzel bitki örtüsü, Vancouver'ı dünyanın en güzel şehirlerinden birisi yapmaktadır. Bunun yanı sıra bu kentte yaşayan insanlar hoşgörülü ve aynı zamanda da dost canlısıdır. Bu nedenle öğrenciler için Kanada eğitim hususunda doğru bir seçenek olacaktır. Eğer hem kentin güzelliklerini yaşamak hem de kaliteli bir dil eğitimi almak istiyorsanız Vancouver Şehri’ni mutlaka seçeneklerinize eklemelisiniz. Bu kentte emin olun mutlu olacak ve dil eğitiminizi huzur içerisinde tamamlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder