Firma Ödemeleri Sanal Pos İle Güvende

  Dijital ortamda yapılan tüm alışverişlerde taksitli veyahut peşin ödeme olanağı sunan Wirecard Sanal Pos aleti, firmanızın daha güvenli ve hızlı işlem yapmasına yardımcı olmaktadır. Wirecard müşteri firmalar için sunmuş olduğu hizmetlerde sanal pos kullanımını daha güvenli hale getirerek, firmaların sanal ortamlarda her türlü satım ve alım işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlar. Bilhassa, güvenlik hesabına pek çok aktüel teknolojik yenilik sanal pos aletlerine ilave etmiş ve bu sayede tüm siber saldırılara karşı nitelikli tedbirler alınmıştır. Wirecard sanal pos sayesinde firma ve müşteriler arasında bilgi ağı oluşturulurken yapılan tüm ödeme işlemlerinde de karşılıklı güven ortamı oluşturulur. Ayrı olarak, sistem için geliştirilen Fraud Kontrolü Güvenlik Sistemi hem firmaların hem de müşterilerin güvenli bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamaktadır.
 Firmalara Avantaj Sağlayan Wirecard Sanal Pos Çözümleri
  Wirecard sanal pos aletiniz ile sanal ödeme sistemler arasında müşteri ile bilgi paylaşımı yapan ve firmaların güvenliğini sağlayan tek sistemdir. Her türlü siber saldırının önüne geçen savunmacı güvenlik tedbirleri firmaların bilgi ve finansal vaziyetlerini da güvenlik altına almaktadır. Sanal pos ile oldukça kısa vakitte tek tıklama ile ödemeleri gerçekleştirebilir, kart gizleme özelliği sayesinde de müşterilerin hızlı işlem yapmasını sağlayabilir. Kart gizleme özelliği sanal pos aletine kayıtta tutulan kartlar için geçerli olup, müşterilerin sisteme entegre edilmesini ve diğer alışveriş işlemlerinde kolaylık ele geçirmelerini de sağlamaktadır.
  Firmalar için Wirecard Sanal Pos aleti kullanımında rastgele bir işlem fiyatı de alınmamaktadır. Sanal pos kullanımlarında ele geçirilen meblağlar her Cuma günü firma hesabına direk aktarılmaktadır. Aktarım sırasında işlem ya da heyetimle alakalı ek bir fiyat talebi de oluşmamaktadır. Online ödeme olanağı sunan sistem sayesinde firmalar tek bir sayfa üzerinden entegrasyonla müşterilerine daha hızlı işlem olanağı da sunmaktadır.
 Ciroları Artıran Mobil Ödeme Seçenekleri
   Mobil ödeme seçenekleri pek çok müşterinin bilhassa hızlı ve emin alışveriş için seçenek ettiği ödeme avantajlarından birisidir. Ödeme seçenekleri arasında bulunan mobil ödeme alışveriş sistemlerinde özellikle sanal ortamlarda hızlı alışveriş olanakları sunmaktadır. Wirecard avantajlarını kullanarak hem müşterilerinize hızlı alışveriş olanağı sunabilir hem de mobil ödemeler ile cironuzu her ay daha da artırabilirsiniz.
  Mobil ödemeler herhangi bir kredi kartı ya da banka kartı kullanmadan sadece telefon faturaları ile yapılan ödeme işlemleridir. Firmalar tüm işlemlerinde mobil ödeme seçeneklerini de ödeme sistemleri arasında katarak, hem cirolarını artırabilir hem de müşterilerine değişik seçenekler sunarak kolay bir alışveriş olanağı yaratabilir. Yalnızca faturalı hat sahipleri değil, yeterli bakiyeye sahip faturasız hat sahipleri de mobil ödeme olanaklarını kolayca kullanabilirler.

  Wirecard ile sunulan e-para veyahut diğer mobil ödeme hizmetleri sadece müşteri bazlı olmayıp firmaların da rahat ve güvenli işlem yapmasını sağlamaktadır. Bilhassa, firmaların hem müşteri hem de ciro artırımını sağlayan bu ödeme sistemleri müşteri gamının artmasına da imkan sağlayacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder