Fogsis Mist System


 Sislendirme teknolojilerini kullanarak müşterilerimizin bitki üretimlerini kolaylaştırıp, kısa süre içerisinde bitkinin oluşumunu sağlamaktayız. Bu sayede müşterilerimiz kendi üretimin daha uygun bir ortamda gerçekleştirip, istediği kadar tasarruf yapabiliyor. Tasarruf sayesinde müşterilerimiz daha çok üretim sağlayıp, kendi işine fazlasıyla yatırım yapabiliyor. Fog nozzle sistemleri sayesinde müşterilerimiz bitkilerin farklı süreçlerde gereksinimlerini karşılamaktadır. Böylelikle müşterilerimiz sunduğumuz teknolojiler sayesinde üretimini kusursuz bir şekilde tamamlayabilmektedir. Mist system kullanımı tamamen doğal bir görüntü oluşturmakta ve bitkilerin üzerinde su parçacıklarının bırakılmasına sebebiyet vermemektedir. Bitkilerin gerekli nefesi alması ve stres yaşamaması için de high pressure fogging system kullanılmaktadır. Yüksek basınçlı sisleme sistemleri sayesinde bitkilerin kötü kokulara sahip olması sistem tarafından engellenmektedir.
  Suyun buhar haline getirilip, bitkilerin su ihtiyacını karşılamak bitkinin gelişimi açısından önemlidir. Fogsis olarak müşterilerimizin bu ihtiyacı karşılayabilmesi için fog system kurulumunu öneriyoruz. Suyun buhar haline getirilip, bitkilerin su ihtiyacını gidermek; bitkinin estetik bir görünüme sahip olmasında önemli rol oynamaktadır. Enerji ve su tasarrufu yapıp, daha çok bitki üretmek isteyen müşterilerimize ise bu sistemleri öneriyoruz.
            Sunduğumuz hizmetler bitkilerin hem gelişimi, hem de ihtiyaçlarının karşılanması esnasında etkili rol oynamaktadır. Süreç bakımından yaşanacak problemlerin önüne sunduğumuz hizmetlerle önüne geçebiliyoruz. Sisleme teknolojilerimiz sayesinde bitkilerin kötü kokulardan etkilenmesi, haşerelerin oluşması tamamen engellenmektedir. Haşereler bitkilerin oluşumunu engelleyen ve kök salgılamamasına sebebiyet veren etkenlerden biridir. Bunların oluşmaması için uygun ısı ortamının oluşturulması gerekir. Uygun ısı ortamını sulama ve sisleme teknolojilerimiz ile gerçekleştiriyor, bitkinin ihtiyaç duyduğu soğukluğu sunuyoruz.
  Soğutma ve Nemlendirme Sistemleri
            Soğutma işlemleri hemen hemen her bitkiye uygulanması gereken işlemler arasında yer almaktadır. Bu işlemlerin gerçekleşmesi bitkinin gelişimini olumlu düzeyde etkilemektedir. Böylelikle müşterilerimizin üreteceği bitkilerin sunacağımız teknolojik aletlerle soğutulması mümkündür. Bitkilerin üretildiği ortamın nem oranı gelişim, büyüme ve verim açısından çok önemlidir. Bunlara dikkat ederek ürün ve hizmet sunuyor, müşterilerimizi yıllarca sahip olduğumuz tecrübeyle tanıştırıyoruz. Greenhouse humidification sayesinde üretim sırasında soğutma ve nemlendirme ihtiyaçlarının hepsi karşılanıyor. Bu hizmeti hemen hemen istenilen tüm ortamlarda verebiliyor ve kullanıma uygun olması için gereken tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz.
  Bitki Büyümesini Hızlandıran Sistemler

            Bitkinin gelişimini hızlandırabilmek için bitkinin ihtiyaçlarının hepsini karşılamak gerekir. Bu ihtiyaçların en başında ise su, nem, ısı, buhar bulunmaktadır. Bitkinin kolay bir şekilde nefes almasını ve ortamdaki yayılımını sağlayabilmek adına ısının uygun olması gerekmektedir. Isı uygun olmadığı taktirde yayılımın azalması, nefes alamama, stresin oluşması gibi problemler meydana gelecektir. Bu problemlerin meydana gelmemesi için müşterilerimize son teknolojiye sahip olan sulama, nemlendirme ve sisleme sistemlerimizi sunuyoruz. Sistemler sayesinde bitkinin gelişimi ve oluşumu açısından hiçbir problem yaşanmamaktadır. Kullanılacak olan sistemler, bitkinin ihtiyaç duyduğu her şeyi en kaliteli şekilde karşılayacak ve üretim yapan kişiye fayda sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder