İngilizce Tercüme Hizmeti

  

İngilizce Tercüme Hizmeti

Sanatta, diplomaside, sporda, dinde ve diğer bütün kategorilerde İngilizce tercih edilen dil haline gelmiştir. Yurt dışı sınavlarından birçok kültürel etkinliğe kadar iletişim dili dünya çapında İngilizcedir. İngiltere’nin ve ABD’nin dünya çapında eğitimde İngilizceyi etkili bir dil haline getirmesi, bu dilin yayılmasında etkili olmuştur. Bu nedenle İngilizce Türkçe çeviri hizmeti profesyonelliğe ihtiyaç duymaktadır.

  Ekonomi ve Finans Dünyasına Özel Tercüme

  Ticaret dünyasında, finans dünyasında ve eğitim dünyasında İngilizce tercüme en önemli ihtiyaçlardan biridir. Vize işlemleri, iş başvurusu ve ithalat/ihracat işlemlerinde tercüme hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Vatandaşlık başvurusu, yabancı uyruklu vatandaşların resmi işlemleri ve benzeri kategorilerde tercüme sektöründe öne çıkmaktadır.

  Güncel Tercüme Hizmeti

  Profesyonel tercüme hizmetinde el yazısı ve yazım farklılığı gibi konular dikkatli bir şekilde ele alınmaktadır. Dünya genelinde 54 ülkenin resmi dili olan İngilizce, bölgesel anlamda bazı farklı özelliklere sahip olabilir. Amerikan İngilizcesi ile İngiltere İngilizcesi arasındaki farkları profesyonel tercüme ekibi kolaylıkla fark edebilir. Bu farklılıkları dikkate alarak tercüme yapmak, tercüme hizmetini birinci kuralıdır.

  Noter Onaylı Tercüme

  Noter onaylı tercüme, bu sektörde güvenilirliğin ilk maddesidir. Noter onaylı gerçekleştirilen tercüme işlemleriyle resmi başvuru işlemleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Bölgesel farklılıkların göz önüne alınarak yapılan noter onaylı tercüme hizmeti için bizi aramanız yeterlidir.

  Tercüme hizmetinde hukuk, bilişim, spor, sanat, devletler arası diplomasi, eğitim, sınav İngilizcesi ve tıp kategorileri farklı özelliklere sahiptir. Her meslek dalının kendine özgü terimleri vardır. Bu terimler profesyonel tercüme hizmetinin en önemli konularından biridir.

  İleri Seviye İngilizce Tercüme

  Pratik yöntemlerle gerçekleştirilen İngilizce tercüme hizmetinde özellikle ileri seviyede İngilizce isteyen projelerde uzmanlık gereklidir. Noter onaylı gerçekleştirilen tercüme işlemlerinde tercüme edilen metinde bulunan kelime sayısı dikkate alınmaktadır.

  Tercüme edilecek metnin basit olması veya karmaşık terimlerden oluşması da tercümeyi doğrudan etkilemektedir. Sıradan günlük konuşma dili ile yazılan metinlerin tercümesi daha kısa sürede Türkçe’ye çevrilir. Karmaşık terimlere sahip olan ve ileri seviye İngilizce isteyen metinlerin tercümesinde ise profesyonellik gerekir.

  Vize Başvuruları İçin Tercüme

  Tercüme bürosu kategorisinde güvenilir ve pratik çözüm seçeneği sunan firmalar her türlü İngilizce metni kolaylıkla çevirebilir. Noter onaylı tercüme konusunda firmamız güncel verileri dikkate alarak tercüme işlemi gerçekleştirmektedir.

  Vize işlemlerinde konsolosluğun istediği kriterlerde İngilizceden Türkçeye tercüme yapmak da deneyim ve tecrübe ister. Konsolosluk başvuruları ve vize başvuruları konusunda deneyimli olan tercüme büroları, red veya kabul şartları konusunda da deneyime sahiptir.

  Hangi başvuruların kabul edileceği, hangi başvuruların red edileceği gibi konularda deneyimli olan tercüme büroları, çeviri işlemlerinde noter onaylı hareket etmektedir. Dilekçe yazma veya konsolosluğun verdiği başvuru formunu doldurma gibi işlemlerde de tercüme büroları yardımcı olmaktadır.

  Eğitim Dünyasın Özel Tercüme

  Eğitim kategorisinde öğrencilerin, öğretim görevlilerinin ve akademisyenlerin ihtiyacı olan tercüme işlemlerinde de profesyonel tercüme ekipleri çözüm üretmektedir. Uluslararası spor organizasyonları ve tedavi işlemleri için gerekli tercüme işlemleri de bu kategoride değerlendirilmektedir.

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder