Ahşap Merdiven

Ürünün geniş renk yelpazesi ile sunulabilmesi ve firmamızın bu renk yelpazesini bünyesinde barındırması da kullanıcılar tarafından tercih edilmesine neden olmaktadır. Tüm bunların yanında firmamız ahşap boya konusunda su bazlı boyaları tercih etmekte olup sağlık açısından zararlı bileşenlerin bu alana gelmesi de engellenmektedir. Sağlık açısından da zarar vermeyen üretim modeli sayesinde ahşap yanaklı merdiven uygulamalarını çok sayıda ev ve iş yerine uygulamaktayız. Ayrıca çocuklu aileler için koruma kapısı imalatlarımızda bulunmakta olup ahşap merdivenin başladığı noktada ve bittiği noktada olmak üzere iki adet üretilerek monte edilmesi de firmamız tarafından sağlanmaktadır.
Bütün bu hizmetler doğrultusunda da son derece kaliteden ödün verilmeden üst düzey yaklaşıma dayanılarak gerçekleştirilen hizmetler meydana getirilerek her anlamda son derece sıra dışı yaklaşımlara dayanan hizmetlerimiz bulunmaktadır. Tümüyle dikkat çeken bu noktalar bakımından değerlendirilerek her anlamda kaliteden bir an dahi ödün verilmeksizin tamamen kaliteli, tamamen yüksek standartlarda özgün imalatımız yürütülmektedir. Bu imalatımız doğrultusunda da her anlamda kaliteli, her anlamda birinci sınıf işçilik örneğinin sergilenmiş olduğu çelik malzemeden helezon merdivenler ve küpeşte, korkuluk üretimlerimiz devam ediyor.
Tek parça sabit omurgalı ahşap merdivenler iç içe geçmeli bir sistemle kurulur. Bu yüzden bu merdivenlerde hiçbir sarsıntı ve esneme gibi sıkıntılı sonuçlar ortaya çıkmaz. Bu tarz merdivenler hem en çok tercih edilen hem de en kullanışlı omurgalı merdivenler olarak piyasada satışa sunulmaktadır. Korkuluk olarak kullanılabilecek yapılar ise ferforje, cam veya ahşap yapılar kullanılarak tamamlanır.
            Çift omurgalı merdivenler daha uzun yapılar için kullanılır. Genelde malzeme olarak metal çeşitleri ve ahşap çeşitleri kullanılır. İki omurga üzerine kurulan bu sistem, merdiveni çok daha güvenli bir hale getirir. Bu merdiven çeşitlerinde yan kirişlerde kullanılır. Özellikle çok geniş formlardaki omurgalı merdivenler yan kiriş kullanmaya çok uygundur. Genelde iş merkezlerinde tercih edilen omurgalı krom merdivenler, omurga ve basamakların tümünün kromdan oluşmasıyla yapılır. Diğer bir yandan krom merdiven yapısı her formda merdivene uygulanabilir. Tek taraflı omurgalı ahşap merdiven yapısında ise, merdivenin taşıyıcısı kolon veya duvarın içine gizlenir. Özel üretilen basamaklar görsel zevke uygun şekilde montelenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder