Worksad Personel Hizmetleri


Firmaların temelini personel oluşturur. Uzun vadeli büyüme ve gelişim sağlamak, işin ömrünü ve kalitesini uzatmak için doğru personel seçimi büyük öneme sahiptir. Firmaların istek ve ihtiyaçları, kalifiye personel seçiminde detaylı şekilde ele alınmalı ve analiz gerçekleştirilmelidir. Farklı kadro ve departmanları için eğitim düzeyi belirlenmelidir.
  Bu düzey belirlendikten sonra ise vardiyalı, fiziki güç oluşturan departmanlar ve yönetici pozisyonları için çalışma süreçleri sağlanmalıdır. Worksad bu konuda alanında uzman personeli ile profesyonel bir destek sunmaktadır. Gerçekleştirilecek olan tesis yönetimi konusunda teknolojik ekipmanlar belirlenmiş projelendirme kapsamında sürece dahil edilir.
  Personel Hizmetleri Konusunda Belirlenecek Kriterler
  Profesyonel bir anlayışla ele alınacak bordrolama süreci geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Özellikle işe alım ve yerleştirme konusunda şirketin bulunduğu sektör, mantığı, ürün ve hizmetleriyle amacı detaylı şekilde analiz edilir.
 - Mesleki deneyim ve süresi
 - Cinsiyete bağlı olarak erkek veya kadın seçimi
 - Farklı departman ve pozisyonlar için yaş aralığı
  Bütün bu süreçler detaylı şekilde ele alınarak yazılı ve sözlü mülakatlar dahilinde çözüme kavuşturulmaktadır. Yurt içi ve yurt içi bütün kaynaklarını konuya yönlendiren worksad, hızlı ve güvenilir şekilde personel hizmetlerini sağlamaktadır. Bu bağlamda alım sayısına bağlı olarak davet gerçekleştirilir. Detaylı bir süreç altında elemeler yapılır. Sonuç olarak firma için en doğru kriterlere sahip çalışanlar üst düzey yönetim kuruluna sunulur.
  Personel Hizmet Alımı
  İşe alım ve yerleştirme süreci temizlik hizmetleri konusunda büyük öneme sahiptir. Çalışma süreci ilk olarak bu noktadan başlar. Firma için çalışma şartları ve görev tanımları detaylı olarak çözüme kavuşmuş olmalıdır. Sayı ve nitelik bakımından netleşen işlem doğrultusunda alım ve yerleşim sağlanır. Görev tanımıyla beraber çalışanların yasal prosedürlerinin gerçekleştirildiği aşamaya geçirir. Bu bölümü insan kaynakları detaylı olarak ele almaktadır. Worksad eğer bu konuda bir departmana sahip değilsiniz sizlere profesyonel destek vermektedir. Alınan ve mevcut personelin gereksinimleri farklı zamanlarda sistematik olarak yerine getirilmektedir. Worksad bünyesinde insan kaynakları desteğini alabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir personele ihtiyaç duymadan işlemlerinin tamamlanmasına olanak elde etmeniz mümkün.
  Personel Hizmetleri Adına İnsan Kaynakları Bünyesinde Yapılması Gerekenler
  İnsan kaynakları süreci dahilinde worksad geniş bir yelpazeyle destek sunmaktadır. Yasal takip ve işe alım süreci bunlar arasındadır. Olası yaşanacak tüm riskler bertaraf edilmek suretiyle, personelin yasaya uygun çalışması için uygun ortam yaratılır. Bordrolama, özlük hakları, testler, performans değerlendirilmesi ve anket çalışmaları işe dahil edilmektedir. Böylece doğru iletişim sayesinde hem çalışan hem de işveren arasındaki bağlantı etkin şekilde kurulur.
  Uzun Vadeli Verimin Artması İçin Çalışmalar
  Farklı sektör bazında firmaların uzun vadede verimini arttırması doğru personel alım ve süreci ile paraleldir. Personelin mutlu çalışma ortamını yakalaması, kar ve kalite sağlamaktadır. İnsan kaynakları nezdinde şirket içinde bir departman oluşturmadan, worksad bünyesinde destek alabilirsiniz. Böylece çok daha uygun maliyetlerle doğru iletişimin sağladığı, departmanlar arası bağın kurulduğu bir düzen yakalanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder