Bartın Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır


Başka bir eve taşınmak kadar nasıl taşınacağınız da önemlidir. Ev eşyalarınızın güvenli ve hızlı taşınması için büyük arayışlara girersiniz. İstanbul Bartın’e taşınacaksanız ya da oradan başka bir yere taşınacaksanız bartın evden eve nakliyat hizmeti veren firmalar bulunuyor. Mühür evden eve nakliyat bunlardan birisidir.
  Evden Eve Nakliyat Süreci Nasıl İşliyor?
  Taşınmaya karar verdikten sonra, ilk işiniz bir nakliyat firmasıyla anlaşmaktır. Burada önemli olan eşyalarınızın güvenli, hızlı ve sağlıklı şekilde taşınmasıdır. Stresli ve alelacele taşınma işlemi sizi daha çok yoracaktır. Bu nedenle işinde uzman olan ve profesyonel bir ekiple çalışan firma seçiminiz önemlidir. Bu nedenle bartın evden eve nakliyat hizmeti veren firmayı seçebilirsiniz.
 Nakliyat firmasından fiyat alma
Nakliyat firmasının intenet sitesine girerek fiyat teklifi alabilirsiniz. Ekrandaki formu doldurmanız yeterlidir. Size geri dönüş sağlayacaklardır. İsterseniz telefonla da iletişime geçebilirsiniz. Oda sayınızı, eşya durumunuzu, bulunduğunuz katı ve taşınacağınız evin kat durumunu söylemeniz gerekiyor. Sizin için en uygun ve avantajlı fiyatı alabilirsiniz.  Taşınma gününüzü belirliyorsunuz. Belirttiğiniz günde taşıma ekibi, kamyon ve duruma göre asansör adresinizde oluyor. Kamyonun ve asansörün yerleşeceği alanı önceden boşaltmanız zaman kazanmanız açısından önemlidir.
  Paketleme ve Mobilyaların Sökümü
Cüzi bir indirim sağlayabilmek için kırılacak veya özel eşyalarınızı kendiniz paketlemek isteyebilirsiniz. Düşürme haricinde sizin paketlerin sigorta kapsamına girmediğini unutmamalısınız. Kolinin delinmesi veya patlamasını istemezsiniz. Bu nedenle bırakın kolileme ve paketleme işlerini onlar yapsınlar. Eşyalarınızın taşınması sigorta kapsamında olduğu için olası zararlarınızda firma bunu karşılıyor. Fakat firma işinde deneyimli ve profesyonel olduğu için herhangi bir zarara yol açmıyorlar. Dolaplarınız, çalışma masalarınız ve ünitelerinzi parçalarına ayırarak özenle ambalajlıyorlar.
  Eşyaların Taşınması
Eşyalarınızın sağlıklı şekilde taşınabilmesi için en güvenli yol belirleniyor. Genellikle apartman yönetimi tarafından asansörle ev eşyası taşınmasına izin verilmiyor. Bu nedenle firma kendi asansörünü getiriyor. En uygun balkon veya pencere belirleniyor. eşyaların taşınması rahat olsun diye hareket alanı oluşturuyorlar. Duruma göre pencere veya kapıyı menteşelerinden söküyorlar. Böylece eşyalarınız ve duvarlarınız zarar görmeden taşınmış oluyor. aynı işlemi taşınacağınız evde de yapıyorlar. Bu sayede bartın evden eve nakliyat ile eviniz kaçıncı katta olursa olsun rahatlıkla eşyalarınız taşınabiliyor. Bir ekip yukardan asansör tablasına eşyaları itinayla yerleştiriyor. Aşağıdaki ekip de eşyaları kamyona diziyorlar. Beyaz ve elektronik eşyalarınız özel olarak ambalajlanıyor. Öncelikle bunlar taşınıyor ve güvenlikleri sağlanıyor.
  Eşyaların yeni eve yerleştirilmesi
Eski evinizdeki bütün eşyaların taşınması bittikten sonra sizinle birlikte bir son kontrol yapıyorlar. Kapı veya pencerelerde sökme işlemi yapmışlarsa onları yerlerine monte ediyorlar.Sizin eşliğinizde veya verdiğiniz adrese geliyorlar. Yeni evinizde eşyaların nereye yerleştirileceği ve mobilyaların hangi odalara kurulacağını siz söylüyorsunuz. Böylece sonradan ekstra yorulmak zorunda kalmıyorsunuz. Dolapların, karyolaların ve ünitelerin kurulacağı odaları gösteriyorsunuz. Hangi kolinin nereye boşaltılacağını veya konulacağını belirtiyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder