Saç Simulasyonunun Faydaları

            Saç sorunu özellikle erkeklerin başına gelen ciddi bir sorundur. 40 lı yaşların başlarında kişilerde alında açıklıklar meydana gelir ve daha sonra kişinin saçları yavaş yavaş dökülür. Belli bir zaman sonra kellik ortaya çıkar ve insanlar saç sorunları yaşamaya başlar. Bu durum kişilerin psikolojisinin bozulmasına bile yol açabiliyor. Ancak saç simülasyonu sayesinde kişiler artık saç problemi yaşamıyor. Çünkü bu işlem sayesinde kişiler gür saçlara sahip olabiliyorlar. İnsanlara adeta saçlarını geri verilmesini sağlayan saç simülasyonu nedir?
  Saç Simülasyonu Nedir?
            Saç simülasyonu saç diplerine minik efektler şeklinde dökülen boyalardır. Bu boyalar saçların diplerine doğru iğne yardımı ile yedirilir. Saç simülasyonu işleminde kullanılan boyalar tamamen doğal olup özel üretimdir ve içlerinde bitkisel maddeler bulunur. Bu boyalar çeşitli testlerden geçirilmiş ve insan vücuduna hiçbir zararı olmayacak şekilde üretilmiştir. Bu işlemde amaçlanan hedef Simulasyon işleminde insan vücuduna giren boyalar tamamen zararsızdır ve bu boyalar kafa bölgesinden silinebilir özelliktedir. Saç simülasyonu işlemi cerrahi bir operasyon değildir. Bu işlem kişinin saç yoğunluğuna göre 3 ile 5 saat arasında bir sürede yapılır ve kişi aynı gün sosyal yaşamına devam edebilir. Saç simülasyonu işlemi sonucunda elde edilen saçlar kişinin baş kısmında 3 ile 5 yıl arasında bir sürede kalabilir.
  Saç Simülasyonu Kimlere Yapılamaz?
            Saç sorunu kadın erkek fark etmeden birçok kişinin sorunudur. Çünkü saç kişilerin en doğal aksesuarlarıdır. Bu yüzden insanlar görünümünde en çok saçlarına dikkat ederler. Bu yüzden kişiler saç problemi yaşamamak için saç simülasyonu işlemi yaptırırlar. Saç simülasyonu işlemi cerrahi bir operasyon olmadığı için sağlıklı olan her insana uygulanabilir. Ancak saç renginde değişimler görünen kişiler, kanser tedavisi gören kişiler, cilt hastalıkları olan kişiler ve hamile olan bayanlar dışında herkese saç simulasyon işlemi yapılabilir. Bu kişilerde saç simülasyonu işlemi yan etkiler göstermektedir. Bu yüzden bu kişilere saç simülasyonu işlemi önerilmez.
  Saç Simülasyonu Mu? Saç Dövmesi Mi?
            Saç simülasyonu ile saç dövmesi birbirinden çok farklı iki işlemdir. Saç simülasyonu işlemleri silinebilir ve yenilenebilir uygulamalardır. Saç derisinin ve saç renginin zaman içinde değişiklik göstereceği düşünüldüğünde insanlar için en iyi yöntemin saç simülasyonu olduğu gözler önüne seriliyor. Çünkü yenilenebilir saç simülasyonu özelliği sayesinde kişinin değişen saç rengine uyum sağlanabilir. Ancak saç dövmesinde böyle bir özellik bulunmamaktadır.
  Saç Gölgeleme Nedir?
            Kişilerin saç problemi yaşadığı zamanlarda başvurduğu en önemli seçeneklerden bir tanesi saç gölgeleme işlemidir. Saç gölgeleme işleminde saç derisinin koyu görünmesi sağlanır. Saç gölgeleme sistemi saç ekimi yapıldıktan sonra derinin koyu görünmesini sağlayan sistemdir. Saç simulasyon fiyatları ve saç gölgeleme fiyatları işlemin yapıldığı kuruma göre değişiklik gösterir. Ayrıca işlem süreci ve saç simulasyon işleminin yapılacağı alana göre değişiklik gösterebilir.
 Not: İnternet sitemizden yazılan tüm yazılar profesyonel kişiler tarafından yazılmakta
Olup bilgileri dışında hata yapılma ihtimali vardır. Tüm yazılar seo çalışmaları doğrultusunda
yapılmaktadır. Tüm merak ettiğiniz sualler için 444 26 17 den uzman ekibimizden bilgi

alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder