Ödeme Tercihinizi Kendiniz Şekillendirin!

            Sunduğu güncel, yaratıcı ve teknolojik ödeme sistemleri ile fark yaratan Wirecard, farklı kategorilerin ihtiyacı olan çözümleri tek bir çatı altında toplayarak kullanıcı taleplerine odaklanır. Sunduğu güçlü referanslar ile işini online ortama taşımak isteyenlere öncü olan firma, tüm dünyada geçerli sistemler sayesinde alışveriş ve hizmet alımındaki sınırları ortadan kaldırmayı hedefler.
  Online Ödemede Hayat kurtaran Çözümler
            Tüketici ve hizmeti veren firma olmak üzere iki kanalda süren ödeme işlemlerinin her iki tarafın da ihtiyaçlarını hızlı, eksiksiz ve güvenilir bir şekilde karşılaması beklenir. Kolay kuruluma sahip olan sanal pos entegrasyonuyla piyasada geçerli olan tüm kredi kartlarıyla tek ya da taksitli bir şekilde alışveriş yapılabilir. Firmaya, satış hacmine ve ihtiyaca uygun olarak sunulan çözüm önerilerinin tamamı özel güvenlik yazılımlarıyla 3.şahıslardan kaynaklanacak sorunlara karşı koruma altına alınır.
            Mobil cihazların ve akıllı telefonların hayatımızda kapladığı büyük yer dikkate alındığı zaman tüketiciye mobil ödeme alışveriş imkanı sunmak da rakipler arasında ciddi avantajların tek tuşla yakalanmasını sağlar. Kurulum bedeli veya komisyon ücreti olmayan sistemler sayesinde siz de satış hacminizi geliştirebilir ve yeni hedef müşterilere ulaşarak sektörde lider olmaya adaylığınızı koyabilirsiniz. Online ödeme kanallarının güncel ihtiyaçlar dikkate alınarak yeniden şekillendirilmesi için yatırımlarını her geçen gün artıran Wirecard, son kullanıcı beklentilerinin eksiksiz bir şekilde karşılanması için dünyada beğenilen diğer sistemleri örnek alır.

  Wirecard Hizmetlerinden Kimler Faydalanabilir?
            İnternet ortamında satışa dönen ürün veya hizmetlerin ödemelerinde fark yaratan ve hayatı kolaylaştıran mobil ödeme seçenekleri ile tüketiciler tercihlerini alışverişe dönüştürürken firmalar da hizmet ağlarını geliştirme fırsatını yakalarlar. 24 binin üzerinde üye iş yerine hizmet veren Wirecard kullanıcıları arasına girmek istiyorsanız işlemlerinizi web sayfası üzerinden tamamlayabilirsiniz. Banka kartı, kredi kartı veya havale ödeme yöntemini seçmemiş olan müşterilerin kullandıkları telefon üzerinden işlem yapmalarına imkan sağlayan sistemler sayesinde tüketicinin her talebi güvenilir bir ortamda karşılanır.
            BDDK lisanslı olarak sürdürülen e-para işlemleri sayesinde, kullanıcılar hesaplarına istedikleri bankadan para transferi yapabilirler. Sadece cep telefonundan iletilecek talimatlar karşılığında güvenli bir şekilde aktarılan para karşılığında hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşanabilir. Elektronik para kullanma taleplerinin tüketici tercihlerine göre şekillendirildiği sistem sayesinde harcama keyfi yer ve zamandan bağımsız olarak desteklenir. Bu platforma dahil olan kurumlardan tek tıkla alışveriş imkanı sağlayan sistem kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı olur.
  Mobil Abonelere Garantili Hizmet Desteği

            Bugün 73 milyona ulaşan ve her geçen gün artan mobil kullanıcılara ulaşma imkanı sunan Wirecard ödeme seçenekleri sayesinde tek bir SMS ile finansal kararlarınızı hayata geçirebilir ve ödeme yapacağınız ya da alacağınız zaman yaşanması muhtemel karışıklıkların önüne geçmeyi başarabilirsiniz. Kişisel bilgilerini ve kredi kart numarasını hiçbir yerle paylaşmak istemeyenler için özel çözüm önerileri sunan sistemler sayesinde siz de değişen piyasa şartlarına ayak uydurabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder