Lego Education İle Sınıfınıza Renk Katın.

Çocukların vazgeçilmez oyuncaklarını üreten Lego firması çocukların oynayarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla yarattığı Lego Education şirketi ile oluşturduğu ürünler ile birlikte çocuklarımızın 21. yüzyıl becerilerini geliştirmelerine ve oynayarak yaparak öğrenmelerine fırsat tanıyor. Sınıfınızda fark yaratmak öğrencilerinize yaparak yaşayarak kalıcı öğrenmeleri için katkıda bulunmak adına Lego Education ürünlerini sınıfınızda kullanmaya hemen başlamalısınız. Ulusal müfredat standartlarına uygun ders planları ile tasarlanmış eğitim setleri bugünkü mevcut müfredatınıza kolay şekilde bütünleştirebilirsiniz.

Sonraki yazılarımızda farklı yaş grupları için ürün tanıtımları yapacak olmak ile beraber bu yazımızda okul öncesi, ilkokul ve ortaokul grupları için genel olarak Lego Education setleri ne işe yarar sınıfınızda neden kullanmalısınız hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Okul Öncesi dönemlerde Lego Education ürünleri küçük çocuklar için erken yaşta matematik, bilim ve dil becerilerini geliştirmek bu çocuklarımızın farklı bakış açılarını geliştirmeyi sağlar Küçük öğrencilerimizin öğrenim hayatları boyunca kullanacakları sosyal ve duygusal becerilerini geliştirmeleri için vazgeçilmez kaynaklara Lego Education ile ulaşabilirsiniz.  


İlkokul grupları için Lego Education ürünleri ile öğrencilerin temel kök kavramların keşfedilmeleri bu keşiflerin gerçek hayatta olan olaylar ile ilişkilendirilerek ilgi çekici, uygulamalı olarak kalıcı olarak gerçekleşir.  Çocuklarımız farklı problemler çözerler problemleri çözdükçe bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiğin günlük yaşamlarını nasıl etkilediğini keşfederler. Bu keşifler o kadar eğlencelidir ki çocuklarımızın ömür boyu unutamayacağı kazanımlara sahip olmalarını sağlar.

Ortaokul grupların da Lego Education ürünlerimiz öğrencilerle her düzeyde etkileşime girerek, iletişim, yaratıcılık, işbirliği ve eleştirel düşünme becerilerini harekete geçiren uygulamalı deneyimler sunar. Oluşturulan STEM sınıflarında çocuklarımızın başarılı olabilmeleri ve potansiyellerini tam olarak fark edebilmeleri için gerekli bütün materyallere sahipler. büyüyor. Değişen dijital dünyaya kolayca ayak uydurabilen fark yaratan bireyler bu kurulan sınıflarda eğlenerek oynayarak yetişiyorlar.

Her yaş grubu için detaylı olarak Lego Education ürünleri ile ne tür kazanımlar sağlayabiliriz, hangi ürünler hangi konularda kazanımlar sağlar. Hangi ürünler ile ne tür etkinlikler yapabiliriz gelecek yazılarımızda paylaşıyor olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder