AĞRISIZ ACISIZ SAÇ SİMÜLASYONU

Acısız Saç Simülasyonu  İşlemleri
                Geçtiğimiz yıllarda, saç ekimi oldukça popüler olan bir yöntem olarak tüketicilerin karşısındaydı. Fakat, iyileşme süreci ve fiyatları ele alındığında, artık pekte tercih ediliyor gibi görünmüyor. Pek çok TV ekranında reklamlarda yer alan bu ekim işlemlerinin yerini, günümüzde; mikro pigmentasyon işlemleri almış durumda. Bu yöntem, saç simülasyonu  olarak da bilinirken, pek çok kişinin yüzünü güldürmek adına yardımcı oluyor.
                İsmini yeni yeni duyuran ve oldukça ilgi görmüş olan, saç simülasyonu nedir sorularınız için şu maddelere göz atabilirsiniz.
Saç görünümü veren bir uygulamadır
Saç ekimi ile karıştırılmamalıdır
Saçların yeniden oluşmasına, çıkmasına ve uzamasına destek olmaz
Seyrek ya da dökülen bölgelerde, saç varmış görünümü verirken, daha sık bir saça sahip olduğunuzu gösterir
Yeni çıkmış saç görünümü kazandırır
İşlem süreleri oldukça kısadır ve iyileşme süreci bulunmaz
Direkt olarak normal yaşantınıza dönersiniz
Elbette ki uygulama sonrasında, nelere dikkat edilmesi gerektiği, uzman tarafından bahsedilecektir.
Her cilt tipine uygun
                Bu yöntemin, tercih sebeplerinden birisi de her cilde uyum sağlıyor olmasıdır. İşlem esnasında kullanılan özel teknoloji boyalar, saç derisine minik saç efekleri şeklinde işlenirken , saç gölgeleme tamamlanmış olacaktır. Her bir nokta için ayı yöntem gerçekleştirilirken, elbette ki daha sağlıklı sonuçlar almak adına, cilt ile arasında ki uyum araştırılmalıdır. Böylelikle bir cilt uzmanı bu konuda destek olması gerekirken, tercih edilen özel kurumda, bu özelliklerin olmasına dikkat etmenizde fayda var.
                Cilt uzmanının yanı sıra, işlem esnasında kullanılan boyaların, dermatolojik olarak test edilmiş ve onay almış olmasına dikkat ediniz. Eğer ki, sağlıklı sonuçlar elde etmek ve herhangi bir sorun ile karşılaşmak istemiyorsanız, bu testlerin belgelerini hizmet aldığınız kurumdan talep edebilir ve sonrasında işlemi kabul edebilirsiniz.
Steril bir ortamda uygulanması gerekir
                Her ne kadar saç simülasyonu cerrahi bir operasyon olarak sayılmasa da elbette ki deri altına uygulanacak olan enjekte yönteminde kullanılan bir malzeme de öze cihazlarda buluna mikro iğnelerdir. Bu malzemelerin steril olmasına ve uygulanacak bölgenin de steril olmasına dikkat etmek, daha sağlıklı hizmet için önemlidir. Bu şartlara dikkat ederek firma seçimlerinizi yapabilirsiniz.
Saç seyrekliğine son
                Daha çok kısa saçlara sahip olanların, seyreklik dolayısı ile şikayetleri bulunurken, artık bu teknik ile seyrekliklerin ortadan kaldırılması ve daha sık bir görünüme kavuşmak mümkün oluyor. Sizlerde saç ekimi gibi zorlu yöntemler yerine, bu alternatifi tercih ederek, daha iyi bir hizmet alabilirsiniz.
Fiyatları hakkında

                Bahsetmekte olduğumuz bu yöntem, saç simülasyonu fiyatları ele alındığında, ağırlıklı olarak 2000-3000 TL değerleri karşınıza çıkacaktır. Yine bazı tüketicilere, 1000 TL işlem ücretleri yansıtılabilir. Bu da bölgenin daha çabuk ve hızlı bir şekilde tamamlanmasından kaynaklanabilir. Yine bunun yanı sıra hizmet kalitesi, kullanılan malzemelerin kalitesi ve uzun süreli etkileri ile fiyatların 3000 TL ve üzeri olması da beklenebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder