Su Falı Nedir Ve Nasıl Bakılır?

  

Su Falı Nedir Ve Nasıl Bakılır?

Astroloji bilimine göre bakılabilcek çok sayıda fal çeşidi vardır. İnsanların gelecekte ne olacağını ve yaşanacakları merak etmesi, falların meydana çıkmasını sağlamıştır. Fal meraklılarının en çok merak ettiği konulardan biri ise, su falı nedir sorusudur. Su falı, dünyada bakılan en zor fal türleri arasında yer alır. Bu fala bakmak oldukça zordur. Bu nedenle su falına herkes bakamaz. Bakanlar ise, genellikle bir ayet, hüddam ve esma hadimi yolu ile bakar. Bu fala bakan kişinin kalbinin temiz olması gerektiğine inanılır.

  Su Falı Nasıl Bakılır?

  En çok ilgi duyulan astroloji falı su falıdır. Su falına bakmak için bir derin kaba su koyulur. Suyu fala bakacak kişinin doldurması çok önemlidir. Çok fazla ışık olmayan hatta olabildiğince karanlık bir alanda fala bakmaya başlanır. Fala başlamadan önce istediğiniz bir şey için niyet etmeniz gerekir. Örneğin işe gireceksem suya ay doğsun gibi bir niyet etmeniz gerekir. Daha sonra fala bakan kişinin pür dikkat suya gözünü kırpmadan bakması gerekir. Su falında suyun titreşimleri incelenir.

  Fala Hazırlık Aşamaları Nelerdir?

  Fala bakacak medyumun suyu kendi doldurması şarttır. Öncelikle bir tasa ya da kaba su doldurulur. Her falda olduğu gibi önce niyet edilir. Daha sonra medyum konsantre olur ve fal bakmaya başlar. Medyum ne kadar konsantre olursa o kadar kısa bir süre içinde fal sonuçlanır. Bu fal, sessiz sakin ve loş bir ortamda bakıldığında daha etkili olur. Bazen de fala bir mum ışığında bakılır. Ortamda medyumun gözünü alacak ve dikkatini dağıtacak herhangi bir şey olmaması gerekir. Bu ortamda medyum gözünü kırpmadan suyu incelemeye başlar.

  Daha sonra da suyun içinde beliren şekillerin anlamlandırma ve yorumlama aşamasına geçilir. Su falında, titreşimler çok iyi incelenmelidir. Su falına her isteyen bakamaz. Su falına bakmak isteyenlerin bu fala bakan bir zatdan el alması gerekir. El aldıktan sonra da bir takım okuma ve çalışmalar sonucunda ancak su falına bakmak öğrenebilir. Bazı hocalar su falına bakar ama asıl bu işin erbabı olan medyumlar vardır.

  Astrolojideki Fal Çeşitleri

  Astrolojide insanların geleceği bilmek istemesi ve gelecekte yaşanabilecekler hakkında tüyolar almak istemesi insanların fallara ilgi duymalarını sağlıyor. En çok tercih edilen astrolojik fallar arasında, katina falı, tarıyorum falı, su falı, el falı, bakla falı, kahve falı ve iskambil falı yer alır. Tüm falların ortak yanı niyet ederek geleceğe dair tahminlerde bulunmaktır. Fal bakan kişinin konsantre olması gerekir. Fal bakılan kişi hakkında fal bakan kişi hiçbir bilgiye sahip olmasa bile fal üzerinde yorumlama yapılmaya çalışılır. Her falın kendine has özellikleri vardır. Bu falın özelliklerini bilerek daha sonra fala bakmaya çalışması gerekir. Bu sayede daha kolay gelecek tahminleri de yapılabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder